TUI at Home
Of neem contact op:
040 - 2146345
franchise@tui.nl

Jouw voordelen

Samenwerken met de grootste reisorganisatie van Nederland kent natuurlijk vele voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij voor jou hiernaast op een rijtje gezet.

Alle voordelen op een rij

1) Jouw persoonlijke expertise, gekoppeld aan TUI

TUI at Home combineert het krachtige imago van TUI met jouw persoonlijke expertise. Zo voorzie je als mobiel reisadviseur een grote doelgroep van kwalitatieve producten en een persoonlijk advies op maat.


2) Meer vrijheid en zelf je uren bepalen

Een stukje vrijheid is toch wel één van de mooiste pluspunten van het werk als mobiel reisadviseur. Je bent baas over eigen agenda, bepaalt zelf je uren en werkt zelfstandig binnen je eigen vertrouwde netwerk. Wie wil dat nou niet?


3) Lage instapkosten & lage Fee & hoge verdiensten

Naast een bescheiden maandelijkse bijdrage voor je Notebook, VPN account (Travelconnect/Cockpit) betaal je eenmalig een ‘entree fee’ voor een uitgebreide training, basispakket marketing materialen en een drukwerkpakket.
Daartegenover staat een uitstekend commissiemodel en een zeer lage fee per boeking.


4) Relatiegerichte support

Onze supportafdeling is de spil tussen de mobiele reisadviseurs en TUI Nederland. Hier kun je terecht voor vragen, klachten en advies. En dat allemaal via één telefoonnummer. Bovendien ondersteunen we je op het gebied van administratie, marketing en pr-activiteiten. De supportafdeling is gevestigd bij Reisadviesbureau TUI Effting in Eindhoven. Alle knowhow onder handbereik.


5) Altijd een compleet en actueel reisaanbod

Door de grote inkoopkracht van TUI Nederland heb je altijd een compleet en actueel reisaanbod in huis. Zo bied je als zelfstandig reisadviseur elke klant altijd een passende en scherp geprijsde vakantie.

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over TUI at Home, wil je weten welke kansen wij mobiele reisadviseurs te bieden hebben of heb je een opmerking over onze website? Neem dan contact met ons op. Wij zullen je zo snel mogelijk van een passend antwoord voorzien.