Reisbureau at Home

Hoe vergroen ik mijn vakantie?

TUI at Home biedt u graag de beste vakanties aan, waarbij wij ook mens, dier en natuur een warm hart toedragen. We weten immers dat een mooie vakantiebestemming en een hartelijke ontvangst hier het gevolg van zijn. U vindt hier allerlei tips hoe u uw vakantie kunt vergroenen.


Groene accommodaties

Ons aanbod heeft een aantal milieuvriendelijke en duurzame accommodaties. De accommodaties hebben bijvoorbeeld vergaande maatregelen genomen voor het bewust omgaan met water, energie en afval. In de accommodatiebeschrijving staat waarom de accommodatie groen bezig is. Lees meer over de selectieprocedure.


Wijs op wintersport

In veel sneeuwbestemmingen staat de bergnatuur door toerisme en klimaatverandering onder druk. De sneeuwgrens schuift omhoog en er valt minder sneeuw door opwarming van de aarde. Milieuvriendelijke accommodaties en bergdorpen bieden hier uitkomst.

Op de website www.wijsopwintersport.nl vindt u allerlei winterse tips voor een verantwoorde wintersportvakantie.

Aangenaam, uw dichtstbijzijnde mobiele reisadviseur.

Met onze mobiele reisadviseurs brengen wij de kwaliteit van TUI waar het u uitkomt. Het enige wat u hoeft te doen, is uw postcode invullen voor een overzicht van reisadviseurs bij u in de buurt en een afspraak maken.