TUI at Home
Of neem contact op:
040 - 2146345
franchise@tui.nl

TUI at Home

TUI is het grootste vakantiemerk van Nederland. Met ons aan je zijde heb je altijd het complete reisaanbod in huis. Van heerlijke strandvakanties en bijzondere rondreizen tot de leukste stedentrips. Van eenvoudige appartementen tot super luxe 5-sterren hotels. Zo bied je als mobiel reisadviseur elke klant altijd een passende, scherp geprijsde en betrouwbare vakantie.

HIR at home

Veel gestelde vragen

Ik heb interesse, hoe nu verder?

Je kan je aanmelden op de website – door gebruik te maken van het inschrijfformulier of per email franchise@tui.nl. Wij zullen jouw aanmelding zo spoedig mogelijk behandelen, en contact met je opnemen. We zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar; Loes Vervaart Telefoon: +31(0)40-2146345


Wat is TUI at Home?

TUI at Home is een franchiseformule voor vakbekwame reisadviseurs die vanuit een mobiele cq thuissituatie opereren en aan de slag willen als zelfstandig ondernemer (of dat al zijn), op zoek zijn naar flexibiliteit in werktijden en hun inspanning beloond willen zien door goede verdiensten. Samen staan we sterk! Je hebt de vrijheid om te ondernemen en in combinatie met onze knowhow en support sta je er nooit alleen voor.


Welke organisatie zit er achter TUI at Home?

TUI at Home is onderdeel van het internationale reisconcern TUI Travel PLC. Het hoofdkantoor van TUI Nederland is gevestigd in Rijswijk.


Welke voordelen biedt TUI at home?

* Combinatie van jouw persoonlijke expertise met het krachtigs imago van TUIl
* Meer vrijheid, flexibele werktijden
* Lage instapkosten & hoge verdiensten
* Een aantrekkelijk bonussysteem op alle TUI producten
* Relatie gerichte support; 1 telefoonnummer voor alle vragen
* Inkoopkracht van TUI NL


Waaruit bestaat het reisaanbod van TUI at Home?

Je hebt een breed pakket van leveranciers tot je beschikking zodat je voor elke klant binnen het assortiment een passende reis kunt vinden. Het assortiment wordt met zorg samengesteld. De kwaliteit en de commissieafspraak met de leverancier spelen hierbij ook een belangrijke rol.


Kan ik zelf mijn werktijden indelen?

Je bent vrij om te bepalen wanneer je werkt. Uiteraard is het belangrijk om ruime “openingstijden” te hanteren en te zorgen voor een goede bereikbaarheid voor jouw klanten.


Wat kan de support afdeling voor mij betekenen?

De supportafdeling is de informatiebron voor al je vragen over oa administratie, TUI systemen, adviezen met betrekking tot verkoop en klachten, De supportafdeling zal je ook ondersteunen met marketing en pr activiteiten.


Wat zijn de verdiensten?

TUI at Home biedt een goede regeling met uitstekende verdienmogelijkheden die we om concurrentieredenen niet op de website kunnen plaatsen. Na je aanmelding vertellen we je er graag uitgebreid over in een persoonlijk gesprek.


Krijg ik ook een eigen website?

Iedere zelfstandig reisadviseur krijgt een eigen webpagina waar je zelf persoonlijke informatie zoals ervaringen, reisverslagen, reviews enz. kunt plaatsen.


Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over TUI at Home, wil je weten welke kansen wij mobiele reisadviseurs te bieden hebben of heb je een opmerking over onze website? Neem dan contact met ons op. Wij zullen je zo snel mogelijk van een passend antwoord voorzien.

HIR at home